HOVEDSPONSOR:
HOVEDSPONSOR:
 
 


Danmarks første Prof-svømmer på klubkontrakt

24-06-2011

Jeg skifter klub til Herlev Svømning for at kunne leve af min sport og bliver Danmarks første fuldtids-professionelle svømmer på klubkontrakt. Samtidig håber jeg, at skiftet kan være med til at revolutionere dansk svømning.

I svømning er det ikke velset at skifte væk fra de klubber, hvor man er vokset op. Det vil jeg gerne have bugt med. Ikke at man skal skifte på kryds og tværs. Men i andre lande er det mere legalt, at man giver sportsfolk en løn for det, de bidrager med, og at svømmerne søger derhen, hvor forholdene og mulighederne for sportslig udvikling er bedst. Jeg håber at dette kan være med til at ruske op i dansk svømning og bane vejen for flere professionelle svømmere.

 Det her gør, at jeg i større grad kan betragte svømningen som et job og en karriere. Jeg kan mentalt se lidt længere frem nu og fortsætte med det, jeg er dygtig til. Jeg får optimale muligheder for at fokusere på sporten frem mod OL til næste sommer.

Indtil videre løber aftalen til og med OL i 2012 – derefter står den til genforhandling. Jeg fortsætter den daglige træning på det Nationale Træningscenter under landstræner Paulus Wildeboer. Fra 1.august  stiller jeg altså op for Herlev Svømning til stævner og mesterskaber. 

                     

                               Herlevs Svømning formand Maj-Britt Mikkelberg  og jeg med den nye klubtrøje

                         Lotte Friis bliver Danmarks første pro-svømmer

                       http://blog.skivefolkeblad.dk/content/video/lotte-friis-bliver-danmarks-forste-pro-svommer

Lotte Friis c/o f. reklame AS | Klosterstræde 23, 2. | 1157 Kbh K | Tlf +45 3312 7244 | info@f-reklame.dk
 
Sponsorer