HOVEDSPONSOR:
HOVEDSPONSOR:
 
 


Nedenstående kåring stammer fra Simma.nu - dk

10-01-2011

http://simma.nu/dk/

I kåringerne af årets tops er vi nået til årets seniorsvømmer. Ligesom med årets juniorsvømmer har valget været uhyre let, men vi skal igen understrege, at vores kåringer er 100 % subjektive og ikke har baggrund i afstemninger eller objektive kriterier.

Årets seniorsvømmer:

Ingen over og ingen ved siden af. Så simpelt er det.

 

Årets seniorsvømmer er selvfølgelig Lotte Friis.

 

Efter at have vundet VM på langbane i 2009 forsvarede hun i 2010 sin position som den bedste distancesvømmer ved at vinde EM på langbane på både 800 og 1500 fri. Hun er således ubesejret på langbane siden OL-finalen i 2008, ganske uhørt og dejligt udansk!

Vi ved godt, hun blev nummer 4 til VKM og tre andre danske svømmere fik medalje. Det har vi rost og klappet af andetsteds på siden. Det var fremragende af de tre og skuffende af Lotte - helt enig. Men prøv lige at vende den om: Til et stævne, der slet ikke fungerede for Lotte blev hun nummer fire i verden. Nummer fire. Ikke nummer 12 eller 15. Nummer fire.

Lotte Friis har gennem 2010 været klart den bedste danske seniorsvømmer. To guld til EM på langbane understreger det faktum, og det kan en fjerdeplads til VKM ikke lave om på.

 

Skal vi kigge lidt frem mod VM på langbane, kan man finde stor visdom ved at finde citater fra en tidligere træner fra USA, der nu desværre er død. Doc Counsilman, der trænede herresvømmere på colleges overalt i USA i 40 år - og i øvrigt opnåede at have verdensrekordholdere på langbane i alle (!) olympiske discipliner for herrer i løbet af sin karriere - sagde engang: "Det er i modgang, man kan se, hvor dygtige svømmerne bliver".

Vi glæder os meget til VM på langbane til sommer. Det tror vi også Lotte gør...

 /RC

Lotte Friis c/o f. reklame AS | Klosterstræde 23, 2. | 1157 Kbh K | Tlf +45 3312 7244 | info@f-reklame.dk
 
Sponsorer