HOVEDSPONSOR:
HOVEDSPONSOR:
 
 


Højdetræning, Las Vegas og Monaco

07-07-2009

4 uger på farten - PUH HA.

Først 3½ uge i Flagstaf, Arizona på højdetræning. I starten var det helt utroligt anstrengende, og Paulus var en hård arbejdsgiver. Når man træner i over 2.000 m højde er iltindholdet i luften mærkbart lille. det betyder at du meget hurtigt bliver træt og forpustet. Som dagene går øges de røde blodlegmer i kroppen og der bliver derfor flere røde blodlegmer til at transportere ilten rundt i kroppen. Meningen er så at når du kommer ned fra højderne og skal deltage i stævner så har du stadig flere røde blodlegmer til at bære ilten rundt i kroppen - resultat: En super form.

Nå, men det var ikke træning alt sammen. Vi nåede et lille smut til Las Vegas, med alle casinoerne og supershows, for slet ikke at tale om alle lysene i hele byen. Spændende var det og en oplevelse for livet.

                  

På vej tilbage til Danmark gjorde hele holdet et stop i Monaco, hvor vi deltog i Mare Nostrum stævnet. Nu skulle det vise sig om den med de røde blodlegmer holdt vand. Det gjorde den. Jeg satte ny dansk/Nordisk rekord på 400m fri, med tiden 4.06.53 og som det ikke var nok så rakte det sørme også til en stævnerekord. Stævnet sluttede med en festaften på slottet, hos fyrst Albert af Monaco.

2 dage hjemme i Allerød og så afsted igen til Paris Open hvor der er 400m og 800m fri. Spændende bliver det at se om den med de røde blodlegmer stadig holder. Det gjorde det ikke, men jeg vandt både 400m og 800m. Tiderne Ok, men heller ikke mere.

Lotte Friis c/o f. reklame AS | Klosterstræde 23, 2. | 1157 Kbh K | Tlf +45 3312 7244 | info@f-reklame.dk
 
Sponsorer