HOVEDSPONSOR:
HOVEDSPONSOR:
 
 


OL -Beijing 2008

17-08-2008
Danske og nordiske rekorder og MEDALJE !!!!!

Ikke i min vildeste fantasi havde jeg turdet håbe på det.

Men jeg gjorde - jeg vandt en en bronze medalje på 800 m fri.

Mit mål har i mange år været at komme i en olympisk finale på 800 m fri, og jeg har altid sagt, at er man først i en finale kan alting ske, men at det lykkedes det er vildt.

 

                     
                                                                        Medalje ceremonien

 

Min debut i det olympiske bassin på 400 m fri var ellers ret kaotisk.
De mange indtryk, spændingen, nervøsitet osv gjorde at jeg glemte min indsvømnings badedragt og min astma spray på mit værelse.
Panik, panik jeg lånte en dragt af en islænding men ingen andre bruger den type astma spray jeg gør så jeg måtte klare mig uden. Da jeg så skulle gøre klar til selve løbet gik min nye badedragt i stykker så jeg måtte svømme løbet i en “gammel” dragt.
Resultatet var sådan set OK - Dansk og Nordisk rekord med ca 1 sek., men for første gang i mit liv kan jeg praktisk talt ikke huske mit løb. Nervøsitet, indtryk osv har fået det til fuldstændig til at blokere.

Onsdag svømmede vi 4×200 m fri - Dansk rekord.

Og torsdag aften kom endelig det som det hele har drejet sig om - 800m fri.
Og det blev et perfekt løb, der blev lagt hårdt ud på alle baner hårdere end jeg ville ha valgt, men jeg fulgte med og efter ca 200m fandt jeg ind i en pace der passede mig og den holdt jeg.
Undervejs faldt flere svømmere fra og i spidsen var Rebecca Adlington (den senere vinder) urørlig, på de sidste 100 meter sloges jeg med en australier om 2. pladsen, og jeg vandt. Dansk og Nordisk rekord med 7 sek. og videre med 3. hurtigste tid.
Hold op hvor jeg græd - hvor var jeg glad.

Igår svømmede jeg så mit livs vigtigste løb, og vandt min hidtil største sejr.
OL bronze jeg tror hverken jeg eller min familie har fattet det endnu, det er så stort,så ubegribeligt. Vi har grædt, grinet, kigget på medaljen men helt fattet det, det har vi ikke, men det kommer.

Nu skal jeg ud og opleve OL, se og støtte de danskere der endnu er i kamp det bliver så sjovt og spændende

Lotte Friis c/o f. reklame AS | Klosterstræde 23, 2. | 1157 Kbh K | Tlf +45 3312 7244 | info@f-reklame.dk
 
Sponsorer